Apparaten en accessoires
Rundvlees Stroganoff
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (optioneel) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
36 g
Calorieën
1871 kJ /
449 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Turkse moussaka
1u. 10min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Steak Stroganoff
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Karamel varkensvlees
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.